Kluba Biedriem

Lietotājvārds

Parole


Kļūt par BMW Kluba biedru?

Kluba Jaunumi un Pasākumi

Gada auto 2017

Gada auto 2017 BMW X1 un "Latvijas Gada Auto 2017" BMW Fani, nepieciešams Jūsu balsojums, lai “Latvijas Gada auto Tautas simpātija 2017” pozīciju ieņemtu BMW X1 modelis! Nobalsot varat šajā linkā: http://www.delfi.lv/latvijas-gada-auto/ Kopā mēs varam! BMW - vislabākais auto! :) ... » Lasīt tālāk
 

BMW Ginesa rekorda uzstādīšana 07.08.2015.

BMW Ginesa rekorda uzstādīšana 07.08.2015. Ginesa rekords “Visvairāk BMW vienuviet” Saistībā ar BMW 100 gadu jubileju, 7. augustā, Biķernieku trasē tiks uzstādīts rekords – „Visvairāk BMW markas automašīnas vienuviet” (Largest parade of BMW cars). Šāds rekords BMW automašīnām vēl nav uzstādīts un Latvija būs pirmā valsts pasaulē. Aicināti piedalīties visi BMW ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums 31.01.2016.

Labdarības pasākums 31.01.2016. BMW Clubs Latvia un BMW Motorrad Club Latvia aicinājums labdarības pasākumam. Ir Ziemassvētku laiks, kad mēs vairāk domājam par saviem līdzcilvēkiem. Ziemassvētki ir arī labo darbu laiks, kas vēlreiz aicina mūs padomāt arī par tiem cilvēkiem, kuriem varbūt ir paveicies mazliet mazāk, nekā mums. Jo īpaši tā mūsu sabiedrības daļa, ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums Elejas bērnunamā

Labdarības pasākums Elejas bērnunamā Savā vairāku gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē BMW Clubs Latvia ar milzīgu gandarījumu var lepoties ar vairākām sabiedriskām aktivitātēm. Viena no šīm aktivitātēm ir nu jau par ikgadēju un ilggadīgu tradīciju kļuvusī Labdarības akcija Latvijas bērnu namos. Šī gada janvāra nogalē šāda labdarības akcija tika rīkota ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums 31.01.2015.

Labdarības pasākums 31.01.2015. Ir Ziemassvētku laiks, kad mēs vairāk domājam par saviem līdzcilvēkiem. Ziemassvētki ir arī labo darbu laiks, kas vēlreiz aicina mūs padomāt arī par tiem cilvēkiem, kuriem, varbūt, ir paveicies mazliet mazāk, nekā mums. Jo īpaši tā mūsu sabiedrības daļa, kuri atrodas sava dzīvesceļa pašā, pašā sākumā, un kurus mēs savā ... » Lasīt tālāk
 

• BMW Club Latvia sirsnīgākā diena, jeb ciemošanās Strazdes bērnu namā

BMW Club Latvia sirsnīgākā diena, jeb ciemošanās Strazdes bērnu namā Šā gada 16.janvārī vairāki BMW Club Latvia biedri devās ciemoties uz Strazdes bērnu namu, kur ciemošanās laikā bērni tika iepriecināti ne tikai ar pāris sagādātām dāvaniņām, bet arī kluba biedru organizētām spēlēm un īpašu suņu šova programmu, kas patiesi sajūsmināja ne tikai bērnus, bet arī bērnu nama audzinātājas.

Jau iepriekšējos gados vairāki BMW Club Latvia biedri ir devušies līdzi uz bērnu namiem kopā ar pārstāvjiem no BMW īpašnieku vortāla www.bmwpower.lv, lai dāvātu prieku un pasniegtu bērniem saziedotās dāvanas.

2009. gadā, kluba biedri nolēma, beidzot paši noorganizēt savu, BMW Club Latvia labdarības braucienu uz kādu no Latvijas bērnu namiem, uzsvaru liekot uz kopīgām aktivitātēm ar bērniem.

Kluba sapulcē biedri savstarpēji vienojās uz kuru no Latvijas reģioniem varētu doties šajā gadā un vadoties pēc ieteikumiem, ko sniedza persona, kura darbojās ar Latvijas bērnu namiem tika izlemts šoreiz doties uz Talsu rajona Strazdes pagasta Kaķīšiem, kur atrodas Strazdes bērnu nams.
Strazdes bērnu nams pulcē bērnus līdz 18 gadu vecumam, kur jaunākais iemītnieks ir 2 gadus veca meitenīte, savukārt vecākais ir 18 gadus vecs jauneklis. Kopā bērnu namā mitinās 25 bērni.

Ņemot vērā bērnu nama direktores teikto, sadarbībā ar vortālu www.bmwpower.lv un www.motopower.lv tika saziedotas daudz un dažādas enciklopēdijas, lai bērnu nama iemītnieki varētu papildināt savas zināšanas ne tikai ar skolā apgūto, bet arī tīri zinātkāres dzīti uzzinātu daudz ko jaunu un interesantu. Tāpat viens no galvenajiem BMW Club Latvia atbalstītājiem „BM Auto” bija sarūpējis pāris dāvaniņas bērniem - karodziņus, plakātus, konfektes un kalendāru, bet kluba biedri cītīgi gatavoja spēles un citas aktivitātes.

Ierodoties bērnu namā viesošanās tika uzsākta ar iepazīšanos, kur BMW Club Latvia prezidents Mārcis Kaktiņš (Marco) īsumā iepazīstināja ar kluba darbības principiem un aktivitātēm, kā arī iepazīstināja bērnus ar pārējiem kluba biedriem
Pirmā no aktivitātēm bija spēle, kur bērni tika sadalīti 4 komandās un katrā komandā piedalījās viens no kluba pārstāvjiem. Komandas uzdevums bija pēc starta signāla saņemšanas pēc iespējas ātrāk salikt puzli, kas bija veidota no BMW automašīnu plakātiem. Jāsaka, ka bērni kluba biedrus ļoti patīkami pārsteidza ar savu aktīvo dalību puzles likšanā un ātrumu kādā tas viss tika darīts.

Viens no nozīmīgākajiem dienas pasākumiem bija Dienesta un sporta suņkopības centra "Inter Sport Canis" suņu paraugdemonstrējumu programma. Programmas ietvaros bija speciāli sagatavots priekšnesums, kur suņi ne tikai rādīja paraugdemonstrējumus paklausībā, visdažādākos lēcienus un piruetes, bet arī daudz ko citu.

Programma tika iestudēta kā ieskats vienā no suņa dzīves dienām, kur bērniem tika parādīts kā suņi mostas no rīta, mazgājas, veic rīta rosmi un dodas uz skolu. Skolā suņi demonstrēja savas zināšanas matemātikas stundā, kur bērni uzdeva suņiem uzdevumus, piemēram, saskaitīt, cik ir divi plus divi un suns ar ķepu norādīja uz pareizo atbildi no saimnieka piedāvātajiem diviem atbilžu variantiem. Tāpat suņi demonstrēja savas zināšanas svešvalodās, kur saimnieka dotās komandas tika pildītas neskatoties uz to vai tās tika dotas latviešu, krievu, angļu vai vācu valodā.
Lielu atzinību bērnu vidū guva, suņa dziedāšanas stundas, kur viens no suņiem bija skaisti iemācījies dziedāt. Tāpat cits suns demonstrēja savas prasmes savākt māju, izmetot nevajadzīgo miskastē – paņemot no zemes papīru un pie miskastes ar ķepu nospiežot „pedāli”, lai miskaste atvērtos un tajā iemestu savāktos papīrus.

Nobeigumā suņi veica dažādus lēcienus cauri un pāri riņķiem, kā arī citiem šķēršļiem, kuru turēšanā ar lielu sajūsmu iesaistījās arī bērni. Beigās, katram no bērniem bija iespēja samīļot katru no suņiem, pavadāt saitītē, pašam pamēģināt sunim dot komandas un pat no matu gumijām un sprādzītēm izveidot sunim frizūru. Lieki būtu piebilst, ka suņi tur aizkavējās vēl labu laiciņu, jo neviens negribēja no tiem šķirties.

Arī bērni kopā ar audzinātājām bija ļoti sirsnīgi pacentušies sagādāt BMW Club Latvia biedriem nelielu pauzi pirms nākamo aktivitāšu turpināšanas – kluba biedrus un suņu šova dalībniekus gaidīja karsta kafija, kur visi tika pacienāti ar bērnu pašu ceptajām plātsmaizēm un pīrādziņiem. Vēl vairāk visi tika pārsteigti ar bērnu sagatavoto dāvanu – katram no viesiem tika bērnu ceptās un dekorētās piparkūkas.

Pēc pauzes, kad jau suņi bija devušies mājupceļā, BMW Club Latvia biedri ar bērniem turpināja pārējās atrakcijas. Vienā no atrakcijām bērniem ar aizsietām acīm pēc citu biedru norādījumiem bija jānogriež striķī iesietos kārumus pašiem sev un beigās arī savām audzinātājām. Dienas nobeigumā kluba biedri kopā ar bērniem iesaistījās BMW modeļu krāsojamo burtnīcu krāsošanā, pēc kā sekoja ar pozitīvām emocijām pārpildītas atvadas.
Viennozīmīgi var teikt, ka šis ir viens no vispozitīvākajiem un sirsnīgākajiem pasākumiem, kur BMW Club Latvia biedri ir piedalījušies.

2010. gada 25. janvāris
Dace Teibe (Exclusivity)